Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

  • Renkaat
  • 1

Renkaat ja Vanteet

Merkit

Meiltä löydät Bridgestone, First Stop, Firestone ja Dayton -renkaiden lisäksi myös Michelin, Goodyear ja Continental -renkaita.

Offroad ja katupyörien renkaat myös suoraan hyllystä.


Renkaat ja vanteet

Maailman suurin rengasvalmistaja Bridgestone panostaa jatkuvasti mittavasti työtä ja tutkimusta renkaiden turvallisuuden kehittämiseen. Oikea rengasvalinta ja renkaiden kunto ovat turvallisen ja taloudellisen ajon lähtökohta.

Turvalliset Bridgestone -renkaat ovat vakuuttaneet kuluvan kevään aikana myös monien johtavien autolehtien ammattitestaajat. Vakuutu sinäkin Bridgestonen laadusta ja vaihda parhaisiin!

Vanteet vaikuttavat ajo-ominaisuuksiin

Yhä useammin autojen renkaat asennetaan erikoisvanteille, joilla saadaan uutta ilmettä auton ulkonäköön, mutta myös parannetaan auton ajo-ominaisuuksia. Kun valitset autoosi erikoisvanteet, kysy neuvoa asiantuntevalta First Stop -myyjältä. Hän tarkastaa, että haluamasi vanteet sopivat autoosi niin koon kuin pulttijaon suhteen. Alkuperäistä suurempi tai leveämpi vannekoko täytyy luonnollisesti  huomioida  myös rengasvalinnassa, siksi vanteet ja renkaat kannattaa uusia samaan aikaan. Vanteen koon muutos voi joskus myös vaatia muutoskatsastuksen – tarkasta asia rekisteriotteestasi.

 

TUTUSTU MALLISTOON TÄÄLTÄ

BRIDGESTONE RENKAAT

Yhtenä maailman johtavana rengasvalmistajana Bridgestonella on sydämellään turvallisuus.

Bridgestone-mallisto

FIRST STOP - RENKAAT

Bridgestone laatua järkihintaan vain First Stop -jälleenmyyjiltä. Näissä renkaissa yhdistyy ylivoimainen hinta-laatusuhde! Valikoimaa kattavasti aina urheilullisiin high performance -renkaisiin asti.

FIRESTONE - RENKAAT

Kattava valikoima henkilö- ja tavara-auton renkaita vaativalle kuluttajalle edulliseen hintaan.

Firestone-mallisto

DAYTON - RENKAAT

Dayton-renkaat ovat huippulaatua ja antavat todellisen vastineen rahoillesi.

Dayton-valikoima on suunniteltu suosituimpiin automalleihin ja useimmille kuljettajille.

Kirjaudu Sisään