RAHOITUS

ERÄMAKSULLA TURVALLISET HUIPPURENKAAT

SAAT MAKSUAIKAA RENGAS- JA VANNEHANKINTOIHIN

Nyt on oikea aika ostaa uudet vanteet ja turvalliset renkaat autoosi. First Stop Erämaksulla ja saat joustavasti maksuaikaa hankintoihisi. First Stop Erämaksu on tarkoitettu yksityishenkilöille, eikä sitä myönnetä yrityksille.

First Stop Erämaksu ei sido sinua

FirstStop -erämaksu on kertaluotto, eli sen käyttäminen ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Luoton myöntää Svea Ekonomi.

FirstStop -erämaksun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €.

Luottopäätös tekstiviestillä

Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestillä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi sekä haluamasi luottosumma (esim. SVEA 010180-1234 1500) numeroon 045 7395 0161. Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi. Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön.

Luoton myöntää Svea Ekonomi (Mechelininkatu 1a, Helsinki). Lisätietoja Erämaksusta ja tarkemmat ehdot saat First Stop -rengasasiantuntijaltasi.

USEIN KYSYTTYÄ

VOINKO MAKSAA OSAN KÄTEISELLÄ (pankkikortilla tai luottokortilla) JA LOPUT RAHOITUKSEN AVULLA?

Kyllä, voit maksaa osan rengashankintojesi tai -korjauksesi kustannuksista heti ja loput osissa First Stop Erämaksulla. Tarkista kuitenkin aina yksittäiset rahoitustarjoukset  First Stop Jämsästä.

VOINKO MAKSAA RENKAAT LASKULLA?

Kyllä. Halutessasi saat maksettua hankintasi laskulla 14 päivän maksuajalla. Tarvittaessa voit myös muuttaa laskun luotoksi, jolloin maksuaika joustaa tilanteesi mukaan. Voit lyhentää maksua kuukausittain haluamallasi summalla.

Kysy meiltä tarkemmin.

Erämaksukampanjan käyttöä kuvaava luotto 2000 €, maksuaika 6 kk. Luottokustannukset 87,25 € (korko 9,80 %, avausmaksu 0 € ja kuukausikulut 4,95 €), todellinen vuosikorko 15,85 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 2087,25 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 347,88 €. Luoton myöntää Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, Helsinki.

https://www.svea.com/FI/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/