Meillä on ilo palvella

Palvelut

Palvelumme

Lisää otsikkotekstisi tähän

Renkaiden lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. renkaiden kausi tai vuosi säilytys rengashotellissamme, renkaiden vaihto, renkaiden tasapainotus, vanteiden ja renkaiden pesu, renkaiden asennus vanteelle,  renkaiden paikkaus, tiepalvelu sekä TPMS-asennus.

Kerro meille rohkeasti tarpeistasi niin katsotaan paras tapa miten voimme olla sinulle avuksi!RENKAIDENVAIHTO

Kesä- ja talvirenkaita vaihtaessa kannattaa yleisesti vaihtaa myös renkaiden paikkaa, edestä taakse ja päinvastoin. Näin renkaiden kilometri suorite paranee ja ajat samoilla renkailla pidempään. Myös mukavuus ja turvallisuus usein paranee. Lisätietoja ja neuvoja saat meiltä First Stop Rengasasiantuntijalta.


RENKAIDEN TASAPAINOTUS

On monta hyvää syytä renkaiden tasapainottamiseen: turvallisuus ja matkustusmukavuus paranevat, polttoaineen kulutus pienenee ja säästät renkaitasi sekä autosi jousitusta.

VANNE- JA RENGASPESU

Autosi renkaiden ja vanteiden pesemisen ansiosta vanteiden kestävyys paranee, mikä vaikuttaa myös ajoturvallisuuteen.


RENKAIDEN ASENNUS VANTEELLE

Palveluun sisältyy renkaiden asennus vanteelle, tasapainotus, venttiilit, alle asennus tarvittaessa ja oikeat rengaspaineet. Voit luottaa renkaittesi ajokuntoon eikä sinun tarvitse huolehtia niiden ennenaikaisesta kulumisesta tai epätasapainosta.

RENKAAN PAIKKAUS

Palvelu sisältää puhjenneen renkaan paikkaamisen sekä muut korjaustyöt. Paikkaamisella pidennät renkaan elinikää ja vältät renkaan sisäiset vauriot.


TPMS

Rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS) pitää reaaliaikaisesti huolen rengaspaineista, lisää turvallisuutta ja vähentää polttoaineen kulutusta. Järjestelmiä on ollut käytössä jo kauan ajoneuvovalmistajien toimesta eri automalleissa ja 2014 valmistetuissa tai sen jälkeen valmistetuissa autoissa tämä on vakiovarusteena. Myös jälkiasenteinen TPMS järjestelmiä voi olla autossasi tai halutessasi sen voit hankkia meiltä.

TIEPALVELU

Rengasrikon sattuessa tulemme pelastamaan sinut tienpäältä.